check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B
Prodaja tega izdelka je bila prekinjena.
ID: 490263

Brubeck unisex kolesarski rokavi modri L/XL

11,63 € z DDV

Kolesarski rokavi Brubeck unisex

Proizvajalec:

Kolesarski rokavi so izdelani z uporabo brezšivne tehnologije z dvoslojno dihajočo pletenino. Tesno prilegajoča se pletenina in 3D struktura ustvarjata zračne kanale. Zagotavljajo zaščito pred vetrom in znižano temperaturo. Notranji sloj poskrbi, da se vlaga takoj odvaja stran od kože, zaradi česar koža ostane suha tudi med intenzivno vadbo. Zunanji sloj je odgovoren za toplotno izolacijo in ohranjanje optimalne telesne toplote. Tanka pletenina na notranji strani komolcev izboljša prezračevanje in preprečuje oviranje. Robovi brez pritiska zagotavljajo, da se rokav tesno prilega roki in preprečuje prodiranje hladnega zraka pod tkanino. Anatomska konstrukcija levega in desnega rokava. Priporočamo za kolesarjenje v hladnejših dneh ali za spremembo vremena kot dopolnitev obleke s kolesarskim dresom s kratkimi rokavi.

Inovativne majice 3D PRO so točno to, kar potrebujejo ljubitelji teka, kolesarjenja ali motociklizma. Ultralahki in tanki izdelki zagotavljajo popolno svobodo gibanja in ustrezno termoregulacijo med intenzivnim tekom ali drugo dejavnostjo pri visokih temperaturah.

Tridimenzionalna mrežasta struktura zagotavlja dodatne zračne kanale v prostoru med kožo in dresom. Tako se med površino kože in dresom 3DPRO zbira zrak, ki ga segreva naravna telesna toplota, in preprečuje, da bi se temperatura na koži znižala. Učinkovita zaščita pred podhladitvijo lahko na primer pospeši ogrevanje pred intenzivnejšo dejavnostjo.