check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B
Prodaja tega izdelka je bila prekinjena.
ID: 491334

Brubeck unisex majica s kratkimi rokavi bela XL

19,66 € z DDV

Brubeck unisex majica s kratkimi rokavi

Proizvajalec:

Majica s kratkimi rokavi je izdelana z brezšivno tehnologijo iz tankega, zračnega pletiva. Tesno prilegajoča se pletenina in 3D struktura ustvarjata zračne kanale. Poleti povečujejo prezračevanje telesa, pozimi pa zbirajo topel zrak in ščitijo pred podhladitvijo. Konstrukcija, ki temelji na 3D-modelu mreže, večkrat poveča površino za zbiranje vlage. Lahka, tesno prilegajoča se mehka pletenina ne omejuje gibanja in ščiti pred odrgninami. Pletenina ima antibakterijske in antialergijske lastnosti. Celoletni izdelek, priporočljiv za različne dejavnosti kot osnovni sloj.

Inovativni izdelki 3D PRO so točno to, kar potrebujejo navdušenci nad tekom, kolesarjenjem ali vožnjo z motorjem. Izdelki so ultralahki in tanki ter zagotavljajo popolno svobodo gibanja in ustrezno termoregulacijo med intenzivnim tekom ali drugimi dejavnostmi pri visokih temperaturah.

Tridimenzionalna mrežasta struktura zagotavlja dodatne zračne kanale v prostoru med kožo in izdelkom. Tako se med površino kože in majico 3DPRO zbira zrak, ki ga segreva naravna telesna toplota, in preprečuje, da bi se temperatura na koži znižala. Učinkovita zaščita pred podhladitvijo lahko na primer pospeši ogrevanje pred intenzivnejšo dejavnostjo.