check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B
Prodaja tega izdelka je bila prekinjena.
ID: 491189

Dekliške hlačke Brubeck Comfort Cotton Junior azure 104/110

4,86 € z DDV

Dekliške spodnjice Brubeck Comfort Cotton Junior

Proizvajalec:
Velikost verige:
104/110

Dekliške spodnje hlače Comfort Cotton Junior so izdelane z brezšivno tehnologijo iz dvoslojne dihajoče pletenine. Oblačilo se popolnoma prilagodi telesu in ščiti kožo pred drgnjenjem. Za zagotavljanje največjega udobja med uporabo oblačilo spretno združuje na otip prijeten bombaž s sintetičnimi vlakni. Ta sestava pomaga zmanjšati tveganje potenja. Spodnje perilo je antialergijsko, se hitro suši in ga ni treba likati. Idealno je za vsakodnevno uporabo skozi vse leto.

Izboljšan anatomski kroj v kombinaciji s prejo BRUBECK Air Jet daje večji občutek udobja in se popolnoma prilagaja telesu ter poudarja silhueto. Spodnje perilo se obnaša kot druga koža. Mehka in nežna oblačila ščitijo pred odrgninami, zaključek s pletenimi rebri brez pritiska pa pomaga odpraviti tudi najmanjše nelagodje med uporabo. Sestava vrhunskega bombaža s prejo BRUBECK Air Jet z novimi, edinstvenimi lastnostmi ohranja kožo suho in svežo dlje časa, saj je odvajanje vlage s površine telesa še učinkovitejše. Spodnje perilo se zelo hitro posuši in ga ni treba likati.

Kolekcija COMFORT COTTON blagovne znamke BRUBECK je telesu prijazno funkcionalno bombažno spodnje perilo, ki je osnova oblačil za vsakodnevne dejavnosti ter zagotavlja zaščito in udobje skozi vse leto.