check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B
Prodaja tega izdelka je bila prekinjena.
ID: 491241

Moške boksarice Brubeck Comfort Wool krem L

12,79 € z DDV

Moške boksarice Brubeck Comfort Wool

Proizvajalec:
Velikost verige:
L

Moške boksarice COMFORT WOOL so vrhunsko vsakodnevno spodnje perilo za aktivne in edinstvene stranke. Za zunanji sloj je uporabljena mehka, zelo fina in nežna 100-odstotna ovčja volna merino. Zaradi visoke elastičnosti volne se spodnje perilo ne mečka in ne vleče. Popolnoma se prilagaja telesu in omogoča veliko svobode pri izbiri naslednjih slojev oblačil. Kombinacija naravnih vlaken s poliamidnimi vlakni in uporaba dvoslojne brezšivne konstrukcije sta omogočili doseganje izjemnih termoregulacijskih lastnosti ob ohranjanju največjega udobja. Spodnje perilo učinkovito pomaga vzdrževati stalno telesno temperaturo ter ščiti telo pred podhladitvijo in pregrevanjem. Izdelek je bil dermatološko testiran - ne draži in ne povzroča alergij.

Kombinacija naravnih volnenih vlaken s poliamidnimi vlakni in uporaba dvoslojne, brezšivne konstrukcije sta omogočili izjemne termoregulacijske lastnosti in največje udobje. Izdelek zagotavlja hitrejše vpijanje vlage, znatno poveča toplotno udobje in učinkovito pomaga vzdrževati stalno telesno temperaturo. Ščiti telo pred prehladitvijo in pregrevanjem. Izdelek je bil dermatološko testiran - ne draži in ne povzroča alergij ter je primeren tudi za alergike. Merino volna ima dodatne lastnosti, ki spodbujajo zdravje: mikromasaža njenih vlaken pomaga izboljšati pretok krvi v celice, kar izboljša cirkulacijo, nevtralizacija pozitivnih ionov pa blagodejno in pomirjujoče vpliva na živčni sistem. Visokotehnološki izdelek je bil izdelan s poudarkom na kakovosti najmanjših podrobnosti, saj je bil 100-odstotno izdelan v Evropski uniji.

Kolekcija COMFORT WOOL blagovne znamke BRUBECK je telesu prijazno volneno spodnje perilo, ki je osnova oblačil za vsakodnevne dejavnosti. Zagotavlja zaščito in udobje skozi vse leto, pri tem pa uporablja najboljšo surovino, ki jo je ustvarila sama narava - avstralsko merino volno.