check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B
ID: 9669

Zavorna tekočina Castrol DOT4 v 0,25l plastenki - 8586

46,04 € z DDV

Zavorna tekočina Castrol DOT4 v 0,25l plastenki

Proizvajalec:
Kod proizvajalca:
8586
Garancija:
12
Splošni opis
  • Stransko stojalo italijanskega kakovostnega proizvajalca Buzetti.Buzetti proizvaja v skladu s certificiranimi evropskimi proizvodnimi merili in iz prvovrstnih materialov.Obrabljeni spoji in povratne vzmeti ter odlomki barve pri Buzettiju niso težava.

Kakovostni razred: presega DOT 3 / DOT 4

Sintetična zavorna tekočina za motorna kolesa.
Castrol zavorna tekočina za motorna kolesa je popolnoma sintetična zavorna tekočina z visokimi lastnostmi. Zasnovana je za visoke obremenitve s podaljšanim trajanjem za dvotaktna in štiritaktna motorna kolesa in skuterje. Ta tekočina ima izjemno visoko vrelišče, saj ustreza standardu DOT 4, in je idealen izdelek za običajne zavorne sisteme motornih koles in zavorne sisteme z visokimi zahtevami.

Motoristična zavorna tekočina je bila skrbno zasnovana tako, da zagotavlja pričakovano nadpovprečno zaščito vseh sestavnih delov zavornega sistema in tesnil, zato vam zagotavlja dolgo in varno delovanje.

Castrolova motoristična zavorna tekočina je priporočljiva za vse kategorije skuterjev in motornih koles, saj izpolnjuje zahteve večine proizvajalcev motornih koles.
Pomnilo: Ta izdelek ni primeren za motorna kolesa Harley-Davidson, za katera je priporočljiva le tekočina DOT 5 na silikonski osnovi.

Prednosti in koristi:
- Zagotavlja veliko odpornost proti nastanku parnih čepov
- Poveča varnost zaviranja v primerjavi z običajnimi izdelki
- Ščiti pred korozijo in obrabo, med dolgo življenjsko dobo zavornega sistema.

Ustreza za

Ta izdelek ustreza 1 motorjom