check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B
Prodaja tega izdelka je bila prekinjena.
ID: 489201

Ženska majica brez rokavov Brubeck Comfort Wool mesnate barve S

19,66 € z DDV

Ženska majica brez rokavov Brubeck Comfort Wool

Proizvajalec:

Ženski topi so vedno v modi zaradi svoje vsestranskosti in prileganja številnim slogom. Ženska majica brez naramnic iz merino volne bo poskrbela za vaše udobje v vsaki situaciji, ne glede na tempo dneva. Je pred vami pomemben poslovni sestanek in se želite počutiti samozavestno? Ali pa želite biti na večernem zmenku videti dobro in privlačno? Ponujamo vam majico brez rokavov iz merino volne iz kolekcije Comfort Wool, ki bo ustrezala vašim potrebam po udobju in funkcionalnosti.

Naravne lastnosti volne merino, ki jih cenijo po vsem svetu, so mehkoba in mehkoba ter termoregulacija. Vlakna volne merino so trikrat tanjša od človeških las in se ob stiku s kožo upognejo, zato merino ne prasketa in ne grize. Ne prevzema neprijetnih vonjav. Ženska raztegljiva majica iz merina je izdelana iz kombinacije funkcionalnih vlaken in volne, tako da nastane pletenina z dvoslojno strukturo. Zaradi tega se vlaga, ki nastane med aktivnostjo ali stresno situacijo, učinkovito odvaja s kože na njeno površino, tako da se počutite sveže in suho. Brezšivna konstrukcija preprečuje drgnjenje in draženje, ne glede na dejavnost. Majica je raztegljiva in se bo prilagodila obliki vaše silhuete ter poudarila vašo ženstvenost.

Majica brez naramnic iz merina Brubeck se bo ujemala z vašim slogom. Idealna je za ležerne, mladostne ali športne stile. Majica je na voljo v beli, črni, smetanovi barvi in odtenkih. Klasične barve vam ponujajo veliko možnosti. V kolekciji Comfort Wool boste našli tudi osebno perilo iz volne in ženske majice z dolgimi rokavi za hladnejše dni.