check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B
Prodaja tega izdelka je bila prekinjena.
ID: 491153

Ženska majica z dolgimi rokavi Brubeck Active Wool emerald M

35,19 € z DDV

Ženska majica z dolgimi rokavi Brubeck Active Wool

Proizvajalec:

Skrivnost je v strukturi volne merino, in sicer v njeni gostoti. Ker so posamezna vlakna zelo tanka in spominjajo na pajkovo mrežo, med posameznimi vlakni pa je splet kanalov, ki jih polni zrak, ki ga ogreva naše telo, se ustvari varovalo, ki nas ščiti pred mrazom. Mikina iz merino volne nas bo zelo dobro ščitila pred mrazom, hkrati pa bo dihala. Drug pomemben dejavnik je učinkovito odvajanje znoja na zunanjo stran pletenine, s čimer se izognemo nelagodju ali občutku težke, mokre kompresije zaradi shranjevanja vlage v notranjosti.

Brubeck ima najsodobnejše stroje za pletenje, ki nam omogočajo izdelavo tehnološko zapletenih pletenin. Ovčjo volno smo združili s sintetičnimi mikrovlakni, tako da je nastalo termično spodnje perilo iz merina s številnimi lastnostmi, ki so cenjene med različnimi dejavnostmi na prostem. Ima vse lastnosti, ki smo jih omenili, zaradi te kombinacije pa lahko poudarimo zaželene lastnosti volnenega termo perila.

Ne glede na to, ali sprehajate psa v parku ali načrtujete večdnevni izlet v gore, boste potrebovali spodnje perilo iz merina, ki vam bo omogočalo uživanje v času, preživetem med aktivnostmi, hkrati pa zagotavljalo udobje in toplotno zaščito. Oblačila iz kolekcije Active Wool se nosijo kot prvi sloj. Je prijetno in mehko na otip, zaradi česar boste še bolj radi uživali v aktivnem preživljanju časa na prostem.