check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B
ID: 2982203

2T Mannol 7201 2-TAKT Motorno olje Snowpower 208L - MN7201-60

369,98 € z DDV

2T Mannol 7201 2-TAKT Motorno olje Snowpower

Proizvajalec:
Kod proizvajalca:
MN7201-60
Viskoznost:
drugo
Tip:
2T
Namen:
drugo
Prostornina:
60
Prostornina:
60 l

Edinstveno sintetično motorno olje za dvotaktne zračno in tekočinsko hlajene motorje, ki delujejo pri nizkih temperaturah, z različnimi sistemi mešanja (uvajanja) goriva in olja (z ločenim dovajanjem olja in mazanjem mešanice goriva in olja). Razvito je bilo v skladu s strožjimi zahtevami za motorje zadnje generacije. Zasnovan je za dvotaktne motorje motornih sani, terenskih vozil, štirikolesnikov, skuterjev in druge terenske opreme, ki delujejo pri nizkih temperaturah in za katere je zahtevano olje API TC+ ali JASO FD.
Upoštevajte razmerje mešanice goriva in olja, ki ga priporočajo proizvajalci motorjev. Če to razmerje ni na voljo, je priporočeno razmerje 1:50.
Upoštevajte priporočila proizvajalca v priročniku za uporabo opreme! Za vizualno preverjanje količine olja v mešanici je obarvana rdeče.

Splošni opis
  • posebna formula olja zagotavlja popolno izgorevanje in preprečuje prezgodnji vžig.
  • zagotavlja zanesljiv hladen zagon zaradi nizkega zmrzovalnega temperature (-30 °C)
  • sodoben paket dodatkov in sintetična osnova zagotavljata stabilno delovanje motorja v vseh pogojih delovanja, vključno z visokimi delovnimi temperaturami in obremenitvami, preprečujeta nastajanje ogljika in laka na batu, svečah, stenah zgorevalnega prostora, ventilih in šobah, preprečujeta zatikanje batnih obročev, kar podaljšuje življenjsko dobo motorja
  • izgorevanje brez dima
  • posebne brezpepelne sestavine detergenta ohranjajo odlično čistočo delov motorja
  • vsebuje sredstvo za mešanje ogljikovodikov, ki omogoča takojšnjo tvorbo stabilne mešanice goriva in olja v mrzlem vremenu. Takoj tvori zelo stabilno mešanico z vsemi vrstami goriva. Meša se sam po sebi
  • ima odlične antikorozijske, proti obrabi in proti trenju lastnosti, s čimer podaljša življenjsko dobo motorja
  • vzdrži športne obremenitve