check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B
ID: 513017

Elektronski programirljivi vžigni modul Dynatek - DD2000-HD1E8P

343,87 € z DDV

2000-HDE Digitalni vžigni modul, ki ga je mogoče programirati z računalnikom

Kod proizvajalca:
DD2000-HD1E8P
Splošni opis
  • Vžig, ki je nadgradnja elektronskega vžiga z napredovanjem, ki ga najdemo v poznih modelih Harleyjev, je krmiljen z mikroračunalnikom, kar zagotavlja izjemno natančen nadzor nad celotnim postopkom vžiga.
  • Voznikom omogoča, da prilagodijo krivuljo napredovanja vžiga in omejevalnik vrtljajev posebnim potrebam določenega motorja; štiri vgrajene krivulje napredovanja vžiga so namenjene motorjem od serijskih do zelo modificiranih za različne pogoje delovanja; štiri neodvisne omejevalnike vrtljajev je mogoče izbrati od 6 000 do 7 500 vrt/min; štiri neodvisne omejevalnike vrtljajev je mogoče izbrati od 6 000 do 7 500 vrt/min.
  • Računalniška programirljivost omogoča opredelitev krivulj široko odprte in delno odprte dušilne lopute, omejitev vrtljajev, vrtljajev brez obremenitve in odmikov zadnjih valjev.
  • Ločen izhodni kabel tahometra omogoča čisto delovanje tahometra med omejevanjem števila vrtljajev in v načinu z enim vžigom.
  • Na zadnji strani krmilnega modula je diagnostični indikator LED za lažje odpravljanje težav in statično določanje časa.
  • Proizvedeno v ZDA.
  • POMEMBNO: Pri vseh elektronskih vnaprejšnjih vžigih, kot je Dyna 2000-HD1 ali Harleyjev tovarniški vžig, je treba zaradi zmanjšanja radiofrekvenčnih motenj uporabiti karbonske žice za vžigalne svečke. Uporaba bakrenih žic lahko zaradi močnega električnega šuma, ki nastaja na vžigalnih svečah, povzroči nepravilno delovanje vžiga. Originalni kabel, ki ga je dobavil Harley-Davidson, bi moral biti v redu.
  • Ni primeren za modele z vbrizgavanjem goriva.
  • Sistemi HDE niso združljivi s sistemi Dyna "S". Uporabljati je treba samo sisteme HD1/HD2.

Opremljen z 8-pinskimi priključki; deluje v načinu enojnega ali dvojnega vžiga
ponuja hitro krivuljo, ki simulira mehansko napredovanje vžiga za motorje hot rod; možnost uporabe vakuumske kompenzacije napredovanja vžiga prek stikala VOES in način zakasnitve, ki omogoča izbiro zakasnitve vžiga za 5°, 7° ali 10°, ko je aktiviran vhod za zakasnitev

Ustreza za

Ta izdelek ustreza 136 motorjom

Glej Moduli za vžig

Oglejte si več →