check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B
ID: 650546

Gonilna veriga RK 428XSO/136 XW-Ring G&B odprta z zaponko - GB428XSO-136-CL

- 15%

84,86 € z DDV Redna cena  99,84 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 99,84 €

Gonilna veriga RK 428XSO/136 XW-Ring G&B odprta z zaponko

Proizvajalec:
RK
Kod proizvajalca:
GB428XSO-136-CL
Velikost verige:
428
Število členov:
136
Povezovalni člen - tip:
zapinka
Tip:
otwarty
Splošni opis
  • Pogonske verige za motorna kolesa RK izdeluje eden najuglednejših japonskih proizvajalcev verig, RK Takasago Chain, katerega izdelki se v številnih primerih znajdejo v prvi sestavi predvsem japonskih motornih koles. Verige RK uporabljajo tudi številne dirkaške ekipe na tekmovanjih Moto GP, Dakar in številnih drugih tekmovanjih.
  • RK XSO/XSOZ1:
  • To je izboljšana različica tesnila z obročkom X, ki predstavlja razvoj tesnila z O-obročkom. Družba RK je izumitelj te rešitve. Tesnilo X-ring zagotavlja daljšo življenjsko dobo verige, saj je mazivo zaprto v štirih rezervoarjih med robovi X-ringov. V primerjavi z verigo z O-obročem se življenjska doba podaljša za 30 %. Verige serije XSO/XSOZ1 so na voljo v različnih barvah. Verige so namenjene motornim kolesom.
  • Za podrobne specifikacije glejte zavihek "Tehnični podatki".
  • Proizvajalec: RK-Japan
  • Družba RK Japan Co., Ltd. je eno največjih podjetij za proizvodnjo motornih koles na svetu. Podjetje Takasgo Chain Co. Ltd. je z leti postalo vodilni svetovni proizvajalec verig in obročnikov za motorna kolesa. Zgodovina podjetja sega tudi v trideseta leta prejšnjega stoletja. Proizvodnja poteka na Japonskem, v Maleziji in ZDA. Naša ponudba vključuje pogonske verige za motorna kolesa.

Ustreza za

Ta izdelek ustreza 127 motorjom

SFM
SWM