check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B
ID: 2984517

Gonilna veriga RK 525ZXW/116 XW-Ring oranžna odprta s pokrovčkom

149,69 € z DDV

Izdelek na voljo po posebnem naročilu. Čas dostave se lahko zamakne za 7 dni. Vračilo ni možno.

15 dni za vracilo

Gonilna veriga RK 525ZXW/116 XW-Ring oranžna odprta s pokrovčkom

Proizvajalec:
RK
Velikost verige:
525
Število členov:
116
Povezovalni člen - tip:
zakuwka
Tip:
otwarty
Splošni opis
  • Pogonske verige za motorna kolesa RK izdeluje eden najuglednejših japonskih proizvajalcev verig, RK Takasago Chain, katerega izdelki se v številnih primerih znajdejo v prvi sestavi predvsem japonskih motornih koles. Verige RK poleg tega uporabljajo številne dirkaške ekipe na tekmovanjih Moto GP, Dakar in številnih drugih rangih.
  • RK ZXW:
  • Nova generacija pogonskih verig, zasnovanih za uporabo na supermotu ter visokozmogljivih športnih in potovalnih motornih kolesih. RK ZXW je trenutno najmočnejša veriga na svetu. Uporablja se pri prvi montaži na številnih najmočnejših motornih kolesih. Tesnjenje obroča XW za daljšo življenjsko dobo verige. V primerjavi z verigo z O-obročem je ta za nekaj več kot 50 % večja. Verige serije ZXW so na voljo v različnih barvah zaključkov. Verige so namenjene motornim kolesom.
  • Za podrobne specifikacije glejte zavihek "Tehnični podatki".
  • Proizvajalec: RK-Japan
  • Družba RK Japan Co., Ltd. je eno največjih podjetij za proizvodnjo motornih koles na svetu. Podjetje Takasgo Chain Co. Ltd. je z leti postalo vodilni svetovni proizvajalec verig in obročnikov za motorna kolesa. Zgodovina podjetja sega tudi v trideseta leta prejšnjega stoletja. Proizvodnja poteka na Japonskem, v Maleziji in ZDA. Naša ponudba vključuje pogonske verige za motorna kolesa.

Ustreza za

Ta izdelek ustreza 247 motorjom

BMW