check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B
ID: 2982507

Mannol zimski dodatek za dizelsko gorivo 250ml - MN9983-025PET

3,75 € z DDV

Prostornina:

Zimski dodatek za dizelsko gorivo Mannol

Proizvajalec:
Kod proizvajalca:
MN9983-025PET
Prostornina:
250ml

Zimsko dizelsko gorivo - poseben dodatek proti želiranju, ki je bil razvit z uporabo edinstvene tehnologije za znižanje temperature strjevanja (želiranja) in najvišje temperature filtriranja tako letnih kot zimskih razredov dizelskega goriva. Primeren je za vse vrste dizelskega goriva in vse vrste dizelskih motorjev (atmosferske in turbopuhalne) s katerim koli gorivnim sistemom, opremljene in neopremljene s filtri trdnih delcev in katalizatorji. Ne spremeni osnovnih lastnosti goriva, izboljša le njegove lastnosti pri nizkih temperaturah.
Pred uporabo temeljito pretresite. Dodajte dizelskemu gorivu ali neposredno v rezervoar za gorivo pred vsakim polnjenjem ali takoj po njem, začenši z jesenjo; v razmerju 1:1000 (250 ml antigela na 250 l goriva).
Opozorilo: dodatek v mrazu zamrzne in pokaže vse svoje lastnosti šele, ko ga zmešate z dizelskim gorivom. Zaradi nevarnosti zmrzovanja dodatka ne smete skladiščiti pri temperaturah pod 0 °C. Če je izpostavljen mrazu, postane trden in ne teče. V tem primeru ga je treba segreti na sobno temperaturo, da ga je mogoče ponovno uporabiti. Dodatek se lahko doda gorivu le v tekočem stanju. Priporočeno za redno uporabo.

Splošni opis
  • pri nizkih temperaturah preprečuje kristalizacijo parafina v dizelskem gorivu
  • znižuje najvišjo temperaturo filtriranja (do -36 °C) in temperaturo zmrzovanja (do -47 °C) dizelskega goriva. optimizira in stabilizira delovanje sistema za gorivo pri nizkih temperaturah, preprečuje zamašitev filtrov in cevi za gorivo s kristali parafina
  • poveča popolnost izgorevanja goriva in spontano zgoreva brez nastajanja ogljikovih oblog in ostankov pepela
  • olajša zagon motorja pri nizkih temperaturah
  • vsebuje detergente, ki zagotavljajo čistočo sklopov in delov gorivnega sistema
  • ščiti gorivni sistem pred korozijo
  • nevtralizira vodni kondenzat v rezervoarju za gorivo in tako preprečuje nastanek ledenih blokad v napajalnem sistemu pri negativnih temperaturah okolice