check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B
ID: 267312

Meteor 38,50 mm Tomos 50 2T bat - PC0872050

25,22 € z DDV

Celoten bat iz naprave Meteor

Proizvajalec:
Kod proizvajalca:
PC0872050
Premer batnika (D):
38,50 mm
Premer čepa (d):
12 mm
Višina batnika (L):
50 mm
Dimenzija C:
22,5 mm
Tip motorja:
2T
Splošni opis
  • izdelano v Italiji
  • ustreza aluminijastim in litoželeznim cilindrom
  • zelo dobro deluje z originalnimi cilindri in cilindri vodilnih svetovnih blagovnih znamk, kot so Malossi, Polini, Pinasco, Top Performances itd.
Tłoki 2T

Meteorjevi bati, zasnovani za dvotaktne motorje, so izdelani iz litega aluminija z 18-odstotno vsebnostjo silicija. Zaradi primesi silicija se toplotno raztezanje bata znatno zmanjša, zato lahko bat deluje v zelo težkih razmerah. To zagotavlja dolgo in nemoteno delovanje. Poleg tega so batnice obdelane s postopkom žarjenja in poškropljene s plastjo molibdena. Dobavljeni batni obročki izvirajo od japonskega proizvajalca ali italijanskega podjetja Caber.

Tłoki 4T

Meteorjevi bati, zasnovani za štiritaktne motorje, so izdelani s tehnologijo litja in nato kovanja iz aluminijeve zlitine s 13-odstotno vsebnostjo silicija. Poleg tega so žarjeni in poškropljeni s plastjo molibdena in grafita (za zmanjšanje koeficienta trenja med delovanjem). Na njih se opravi tudi postopek eloksiranja, ki bistveno vpliva na trdoto materiala. Batni obročki so izdelani na Japonskem.