check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B
ID: 12479

Podloga za trčenje RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

59,93 € z DDV

Podloga za trčenje RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

Proizvajalec:
Garancija:
12
Splošni opis
  • Blazinice so drsniki, ki med padcem ščitijo oklep, motor in druge dele motornega kolesa. Izdelane so iz posebne tehnične plastike, ki absorbira energijo udarca in zavira drsenje motornega kolesa.
  • RENNERjeve blazinice za trke so izdelane na CNC (numerično krmiljenih) strojih, kar zagotavlja zelo dobro kakovost in natančnost površine. Ponujamo komplete, ki so pripravljeni za namestitev na motorno kolo brez potrebe po dodatnih nosilcih in vijakih.
  • Komplet je sestavljen iz dveh drsnikov (iz plastike), nosilcev iz aluminijeve zlitine, ki so anodizirani za zaščito pred korozijo in obarvani, ter pritrdilnih vijakov. Drsniki so v črni barvi, nosilci pa v srebrni barvi (naravni aluminij).
  • Moč vijakov in navojev je izbrana tako, da ne pride do pretrganja navojev ali upogibanja okvirja na motornem kolesu v primeru prevelikih obremenitev, na primer, če se drsno motorno kolo zatakne za robnik. Vijak se upogne ali zlomi, če pride do prevelike upogibne sile na drsnik. Tudi če se drsnik odlomi, je njegova bistvena vloga izpolnjena, saj razprši večino energije ob trku motornega kolesa ob asfalt.
  • Priložena so navodila za namestitev.
  • Proizvajalec: Renner
  • Izdelki podjetja Renner (prej Zipser) so našim strankam že dobro znani. Odlično izdelane in enostavno sestavljive varnostne blazine tega podjetja so bile najuspešnejše. Proizvodnja poteka na numerično krmiljenih obdelovalnih strojih, kar Rennerjeve izdelke že na prvi pogled loči od izdelkov drugih proizvajalcev.
  • Vsi kompleti so opremljeni z jasnimi navodili za sestavljanje in zapakirani v estetsko prijetno in praktično škatlo.
  • Na voljo so tudi rezervni deli za vse komplete.
  • Država porekla - Poljska.

Drsniki za zaščito ohišja, motorja in drugih delov motornega kolesa pri padcu. Izdelani so iz posebne inženirske plastike, ki absorbira energijo udarca in zavira drsenje motornega kolesa. Izdelava na strojih CNC (računalniško numerično krmiljeni stroji) zagotavlja zelo dobro kakovost in natančnost površine. Ponujamo komplete, ki so pripravljeni za montažo na motorno kolo, brez potrebe po dodatnih nosilcih in vijakih.

Komplet je sestavljen iz dveh konic (plastika), nosilcev iz aluminijeve zlitine, ki so anodizirani za zaščito pred korozijo in obarvani, ter vijakov za montažo. Konice so v črni barvi, nosilci pa v srebrni (naravni aluminij).

Sila vijaka in navoja je izbrana tako, da ne pride do zloma navoja ali upogibanja okvirja na motornem kolesu v primeru prevelikih obremenitev, na primer zaradi zdrsa motornega kolesa čez robnik itd. Vijak se upogne ali zlomi, če pride do prevelike upogibne sile na drsnik. Tudi če se drsnik odlomi, je njegova bistvena vloga izpolnjena, saj razprši večino energije ob trku motornega kolesa ob asfalt.

Ustreza za

Ta izdelek ustreza 14 motorjom