check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B
ID: 2744576

RFX Pro 2.0 F7 28.6mm pokrov krmila črn Mcgrath - FXHB7000799BK

92,11 € z DDV

RFX Pro F7 stožčasta palica 28,6 mm (črna) Mcgrath / - KTM

Proizvajalec:
RFX
Kod proizvajalca:
FXHB7000799BK
Splošni opis
  • Stožčaste palice RFX Pro Series F7 so bile zasnovane in preizkušene po najvišjih standardih.
  • Stožčaste palice F7 so izdelane iz aluminija 7075-T6 in so opremljene s podaljškom stožca OTE (Oversize Taper Extension), ki zagotavlja vrhunsko trdnost in odpornost proti trkom, medtem ko tehnologija EFT (Engineered Flex Technology) in PDC (Progressive Damping Control) pomagata zagotoviti ustrezno prožnost in zmanjšati vibracije stroja ter tako preprečiti utrujenost voznika.
  • OTE je podaljšek prevelikega osrednjega dela (28,6 mm). Povečanje prevelikega odseka, ki poteka zunaj končnega ovinka krmila, dodaja znatno moč najšibkejšemu delu vsakega krmila, v kombinaciji s 4 mm debelino stene, ki ostaja enaka tudi zunaj ovinkov, pa je krmilo F7 Taper Bar eno najlažjih in hkrati najmočnejših krmil na trgu.
  • Sistem EFT je bil zasnovan tako, da omogoča majhno prilagodljivost krmila. Skrbno izbrana debelina notranje stene 4 mm na območjih vzpona in zoženja krmilja pomaga zmanjšati učinke udarcev pri velikih udarcih, hkrati pa kolesarju zagotavlja največji občutek sprednjega dela v zavojih.
  • PDC je ustvarjen z uporabo večje debeline stene 5 mm v območju oprijema volana, ki je bila izračunana za uravnoteženje in dušenje učinkov vibracij volana. To je po načelu podobno utežem za krmilo, ki se uporabljajo na športnih kolesih, vendar je bilo posebej zasnovano in preizkušeno za vrsto vibracij, ki jih povzročajo sodobni štiritaktni visokozmogljivi motokros motocikli.
  • Lastnosti:
  • - Izdelek je izdelan iz letalskega aluminija 7075- toplotno obdelan T6 za povečanje natezne trdnosti- peskanje za preprečevanje površinskih razpok zaradi napetosti in podaljšanje življenjske dobe krmila- Oversize Taper Extension (OTE) pomaga zmanjšati poškodbe pri trku- Engineered Flex Technology (EFT) pomaga zmanjšati utrujenost voznika- Progressive Damping Control (PDC) pomaga zmanjšati vibracije stroja- žlebljen predel ročaja za preprečevanje zdrsa ročaja iamp; Polirano območje za plin za bolj gladko delovanje plina- Lasersko vrezana nastavitvena mreža za idealno konfiguracijo- Anodizirana barva za preprečevanje korozije- Vključuje podlogo iz pene visoke gostote s trpežno PVC prevleko- Na voljo v različnih oblikah upogibov, ki ustrezajo večini voznikov

Drugi so kupili tudi