check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B
ID: 535298

Zadnji amortizerji Progressive Suspenion črni - 465-5048B

1.446,13 € z DDV

Amortizerji serije 465 z daljinsko nastavitvijo prednapetosti

Proizvajalec:
Kod proizvajalca:
465-5048B
Splošni opis
  • Visokotlačna zasnova z enojno cevjo za odlično delovanje
  • Daljinsko nastavljiva prednapetost (RAP) ima daljinsko hidravlično nastavitev, s katero je vzmetenje še lažje prilagoditi različnim obremenitvam, kot so potniki ali prtljaga.
  • Nastavitev odboja v petih položajih omogoča, da se vzmetenje prilagodi spreminjajočim se razmeram in načinu vožnje
  • Ohišje in sestavni deli so izdelani iz trdo eloksiranega aluminija, kar zagotavlja odlično vzdržljivost in odpornost proti koroziji
  • Izvrtina premera 46 mm in vrtljivi bat diska za natančno blaženje tresljajev
  • Hromirana gred premera 16 mm je nameščena na posebnih vitonskih tesnilih za majhno trenje in zanesljivost brez puščanja
  • Vsak amortizer je individualno nastavljen (dušenje in vzmetenje) za vsak sklop
  • Pred nakupom ali poskusom vgradnje amortizerjev drugačne dolžine kot pri originalni opremi preverite, ali je mogoče spremeniti hod kolesa, ne da bi pri tem prišlo do težav z zračnostjo, kot so stik nihajne ročice/osmi/izpušne cevi ter stik verige/ jermena ali pnevmatik.
  • Uporaba za težke obremenitve je priporočljiva za motorna kolesa, ki več kot 50 % časa delujejo pri največji nazivni obremenitvi proizvajalca ali blizu nje.

Serija 465 R.A.P. (Remote Adjustable Preload) je najsodobnejši visokotlačni monotubni plinski amortizer, zasnovan za nove modele Harley-Davidson M8 Softail. Uporablja veliko 46-milimetrsko odprtino z odklonskim blažilnim diskom, navojnim ohišjem in 5-stopenjsko nastavitvijo odboja. Močna 16-milimetrska kromirana gred je nameščena na posebnih vitonskih tesnilih za majhno trenje in tesnost. Vsak amortizer vključuje montažni nosilec R.A.P. Na voljo so amortizerji dolžine 12,20", 12,60", 13,10" in 13,50" v standardni in težki izvedbi za modele M8 Softail. Vsak amortizer je ročno izdelan, uglašen in preizkušen v našem kalifornijskem obratu in ima doživljenjsko garancijo.

Ustreza za

Ta izdelek ustreza 78 motorjom