check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B
ID: 491149

Ženske hlače z dolgimi nogami Brubeck Active Wool black L

- 20%

30,54 € z DDV Redna cena  38,17 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 38,17 €

Velikost:

Ženske hlače z dolgimi nogami Brubeck Active Wool

Proizvajalec:
Material:
tekstylia
Barva:
črni

Merine živijo v razmerah, v katerih se le malo živali lahko tako dobro znajde. Temperaturna amplituda se giblje od -30 °C do 40 °C na pozitivni strani. Ni lahko živeti tam, kjer so tako velike razlike skozi vse leto. Zato jih je narava opremila z volno, ki jih pred tem ščiti. Posamezna vlakna so zelo tanka, med njimi pa je vrsta kanalov, ki se napolnijo z zrakom, ki ga telo segreje. Tako nastane pregrada, ki ne dopušča prehladitve ali pregretja. Zahvaljujoč sodobni tehnologiji Brubeck združuje volno merino s sintetičnimi vlakni in tako ustvarja funkcionalen in vsestranski izdelek za vse vremenske razmere in vse letne čase.

Kaj točno nastane z združitvijo merino in sintetičnih mikrovlaken?

S temi kombinacijami nastane dvoslojna pletenina z brezšivno konstrukcijo. Funkcionalno spodnje perilo je zasnovano tako, da nas ščiti pred mrazom in odvaja znoj iz pletenine. Zaradi naravnih lastnosti volne gamaše iz merina ne vpijajo neprijetnih vonjav, so antibakterijske in nealergijske. Še kaj? Hlače iz merina se ne izbočujejo in ne mečkajo, zaradi posebne konstrukcije pa se popolnoma prilegajo obliki nog.

Naše hlače iz volne merino se bodo prilagodile vašim potrebam. Služijo kot prvi sloj, kot druga koža. Dolgi pohodi v gore s prijatelji ali kolesarski izlet iz mesta na hladnejši dan ne bodo več težava. Ne glede na zunanje razmere lahko svojo drugo plast prilagodite, na primer tako, da oblečete jopič ali lahkotno jakno.