check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B
ID: 649882

ZF Sachs Performance Sintermetal BMW disk sklopke - 1864 002 996

484,59 € z DDV

alert information icon

Izdelek na voljo po posebnem naročilu. Čas dostave se lahko zamakne za 7 dni. Vračilo ni možno.

ZF Sachs Performance Sintermetal BMW disk sklopke

Proizvajalec:
Kod proizvajalca:
1864 002 996
Splošni opis
  • Pri servisiranju priporočamo posebno mazivo ZF Sachs: 557.81.50
  • SACHS Performance sintermetalni disk sklopke.
  • Dodatni disk sklopke je izdelan iz sintrane kovine, za katero je značilna izjemna odpornost na visoke temperature. Posebna oblika diska je bila oblikovana tako, da učinkoviteje odvaja toploto (kot originalni disk). To je ključnega pomena, ko poskušate voditi motorno kolo iz blata ali nasutega peska.
  • Torne površine so bile izdelane iz sintranih materialov in med toplotno obdelavo celotnega sestavnega dela pritrjene na nosilno ploščo brez uporabe zakovic. Zanje je značilen približno 40 % višji koeficient trenja kot pri organskih materialih. Zato sklopka deluje zelo natančno pri vseh delovnih temperaturah. Omogoča tudi prenos bistveno večjega navora.
  • Izdelek je razvila posebna inženirska celica za športne rešitve podjetja SACHS, znana po izdelkih, namenjenih avtomobilom BMW serije "M".
  • Komplet vključuje tudi vrečko masti za zaščito vijaka.
  • Proizvajalec: SACHS
  • Zgodovina podjetja ZF SACHS izvira iz kolesarske industrije. Ernst Sachs (1867-1932) je bil izumitelj kolesarskega torpeda. Sčasoma je podjetje po številnih preobrazbah postalo vodilno v proizvodnji opreme za prvo montažo motornih koles in avtomobilov. Glavne dobavne linije so sestavni deli vzmetenja za avtomobile in kompletne sklopke za motorna kolesa ter (večmotorne in viskozne) sklopke za avtomobile, kombije in tovornjake. V naši ponudbi boste našli sestavne dele sklopk za motorna kolesa BMW.

Ustreza za

Ta izdelek ustreza 214 motorjom

BMW