check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B

Iskanje izdelkov

Kako v spletni trgovini najdem določen izdelek?


Izdelke v naši spletni trgovini lahko iščete na tri načine. Spoznajte vsakega od njih in se odločite, kateri vam najbolj ustreza.

 

Iskanje po modelu motornega kolesa - če iščete dele in dodatno opremo za določeno motorno kolo, ta način zoži rezultate iskanja na izdelke, ki ustrezajo določenemu modelu motornega kolesa. Z uporabo iskalnika po modelu motornega kolesa bistveno skrajšate čas, potreben za iskanje ustreznih delov in dodatne opreme.

Iskanje po besedilu - najboljša metoda iskanja, če poznate natančno ime ali kodo izdelka. Ta način je uporaben tudi, če iščete izdelke določenega proizvajalca.

Iskanje po kategorijah - to možnost uporabite, če želite brskati po naši ponudbi v določeni kategoriji, primerjati izdelke ali izvedeti več o cenah in različnih različicah izdelkov, ki vas zanimajo.

Oglejte si naš vodnik "Kako iskati izdelke v spletni trgovini? "Vodnik korak za korakom" in se temeljito seznanite z vsakim načinom iskanja.

 

Kako poiščem dele ali dodatno opremo za svoje motorno kolo?

Iskanje delov in dodatne opreme za vaše motorno kolo traja le nekaj trenutkov. Oglejte si predstavitev in se naučite, kako lahko v nekaj korakih dostopate do obsežne ponudbe delov in dodatne opreme za motorna kolesa.


Oglejte si naš vodnik "Kako iskati izdelke v spletni trgovini? "Vodnik korak za korakom" in se temeljito seznanite z vsakim načinom iskanja.

 


Kako uporabljam besedilni iskalnik?


Tekstovni iskalnik najdete na vrhu spletne trgovine (tik ob našem logotipu). Vnesite besedno zvezo, ki vas zanima - lahko je to natančno ime izdelka (npr. NGK LMAR8L), splošno ime skupine izdelkov z imenom proizvajalca (npr. NGK vžigalna svečka), splošno ime skupine izdelkov (npr. vžigalna svečka) ali splošno ime skupine izdelkov z imenom motornega kolesa (npr. Yamaha XT vžigalna svečka 600) - kliknite Enter/Search in prebrskajte rezultate iskanja, da najdete najboljše izdelke!


V besedilni iskalnik lahko vnesete tudi ID izdelka ali poljubno besedno zvezo (še posebej uporabno, če ne veste natančno, kako se imenuje izdelek, ki ga iščete).


Oglejte si naš vodnik "Kako iščem izdelke v spletni trgovini? "Vodnik korak za korakom" in se temeljito seznanite z vsakim načinom iskanja.

 


Kje najdem ID izdelka?

 

ID izdelka je edinstvena številka, ki jo dodelimo izdelkom v naši ponudbi. Najdete jo pod sličico fotografije izdelka (glejte grafiko) ali v naslovu URL spletnega mesta.