check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B

Kupujete varno

Naš cilj je vsaki stranki ponuditi najvišjo raven varnosti in zagotoviti zadovoljstvo pri nakupovanju. Nenehno skrbimo za varnost naše spletne trgovine, kar potrjujejo številni certifikati in pečati. Preberite, zakaj bi morali izbrati nas.



Trusted Shops - smo imetniki znaka Trusted Shops, ki ga prejmejo le spletne trgovine, ki izpolnjujejo visoke standarde storitev za stranke. Strokovnjaki ekipe Trusted Shops v reviziji preverijo več kot 100 različnih meril na podlagi nacionalne in evropske zakonodaje o spletnem nakupovanju ter ob upoštevanju veljavnih predpisov organov, ki urejajo elektronsko poslovanje. Trgovine, ki jim je bil podeljen pečat Trusted Shops, imajo zagotovljeno vračilo denarja v primeru nedobave ali nevračila po preklicu.


Certifikat za ugledna podjetja - imamo poljski certifikat za ugledna podjetja, ki ga prejmejo podjetja, ki izpolnjujejo zahteve etičnega kodeksa glede poštenosti, integritete in zanesljivosti svojega poslovanja.



Certifikat SSL - vaši podatki so pri prenosu k nam v celoti šifrirani, tako da ostanejo skriti pred nepooblaščenimi osebami. Tako so vaši podatki varni in zaščiteni.



Vračilo brez navedbe razlogov - upoštevamo določbe poljske zakonodaje, zato imate po prejemu blaga vedno na voljo 15 dni za njegovo vračilo.



Zanesljivost podjetja - na trgu smo neprekinjeno prisotni že od leta 2009. Našo ekipo sestavlja več kot 100 strokovnjakov z različnih področij, za katere so motorna kolesa največja strast.



Varstvo osebnih podatkov - upoštevamo načela varstva osebnih podatkov, kot jih predpisuje poljska zakonodaja. Vaši podatki so pri nas na varnem.



Sledenje pošiljki v vsakem trenutku - takoj po odpremi pošiljke prejmete številko tovornega lista in spletni naslov, na katerem lahko spremljate stanje pošiljke.