check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B

Plačila in računi

Kako lahko plačam naročilo?

V naši spletni trgovini lahko svoje naročilo plačate s številnimi načini plačila. Spoznajte jih vse in izberite najprimernejši način plačila za izdelke.

 

Spletno bančno nakazilo - najbolj priljubljen način plačila. Po izbiri banke boste preusmerjeni na prijavno stran, nato pa lahko naročilo plačate z enim klikom.

Prednost te metode je, da je plačilo nakazano takoj, zaradi česar se obdelava naročila hitro začne.

 

  • Google Pay
  • Po povzetju - naročilo plačate z gotovino ob prejemu pošiljke.
  • Plačilna kartica - varno plačilo s plačilno kartico.
  • Tradicionalno bančno nakazilo - denar prenesete neposredno z bančnega računa na naš račun ali ga položite na banki/pošti. Če izberete ta način plačila, mora biti plačilo pred dokončanjem naročila knjiženo na naš bančni račun.
  • PayPal - priljubljen način elektronskega plačevanja po vsem svetu.

 


Ali lahko prejmem račun DDV?

Da, za vsak izdelek, ki ga prodajamo, lahko prejmete račun za DDV. Pri oddaji naročila preprosto izberite ustrezno možnost. Podlaga za izdajo računa DDV so ime, naslov in davčna identifikacijska številka podjetja. Račun boste prejeli v elektronski obliki po elektronski pošti.

 


Kaj naj storim, če so na računu za DDV napake?

Če račun DDV vsebuje napake, nam pišite na [email protected]. V vsebino sporočila vpišite številko računa in napako, ki se je na njem pojavila. Naš strokovnjak vas bo obvestil o nadaljnjih korakih.

Upoštevajte, da računa DDV ni mogoče izdati na podlagi potrdila o prejemu in da popravek računa ob vračilu blaga vključuje samodejno potrditev podpisa popravnega računa in njegovega sprejetja.