check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B

O nas

O nasNamenjeni smo ljubiteljem starih motorjev, motorističnim turistom in raziskovalcem, ljubiteljem hitre vožnje in tudi blatnih cest. Tu smo zato, da lahko vsakdo, ne glede na vrsto motornega kolesa, najde vse, kar išče. Tudi mi smo nekoč začeli svojo pustolovščino z motorji, zato vemo, kako težki so lahko prvi koraki, zlasti pri izbiri pravih delov in opreme. Danes so med nami uspešni vozniki endura, ljubitelji hitrih motorjev, popotniki in navdušenci, ki preživljajo dolge večere v garaži.
Kako se je začelo?


Začeli smo v majhni podstrešni sobi v hiši naših staršev. Takrat je bil ustanovitelj trgovine še srednješolec, ponudba Gmoto pa je bila omejena na dele za nekaj modelov starodobnih motornih koles. Podjetje je bilo registrirano leta 2009, vendar se je prelom zgodil šele leta 2013, ko je ustanovitelj trgovine združil moči s starejšim bratom, ki mu dolgujemo avtomatizacijo trgovine .


Trenutno imamo skoraj 2.000.000 izdelkov za več kot 335 blagovnih znamk motornih koles, našo ekipo pa sestavlja več kot 100 strokovnjakov. Na sedežu podjetja Gmoto ni le sodobno skladišče, zaradi katerega lahko hitro realiziramo naročila, temveč tudi stacionarna trgovina z motornimi kolesi in pisarne, polne navdušencev nad motornimi kolesi.Zakaj mi?


Od leta 2009 se je marsikaj spremenilo, vendar so naši cilji ostali enaki. Še vedno se spominjamo, kakšna je bila naša motivacija ob ustanovitvi podjetja Gmoto, in jo nenehno ohranjamo.

Odkrijte naše prednosti.


Takojšnja dobava

 

Vsako naročilo, ne glede na njegovo vrednost, je za nas enako pomembno, zato sodelujemo z najboljšimi dobavitelji - DPD in InPost. Skupaj dostavljamo pošiljke takoj na vse konce Evrope.Zadovoljstvo pri nakupovanju


Za nas ste naša stranka ves čas - tudi po tem, ko prejmemo vaše naročilo. Če se torej izkaže, da izdelek, ki ste ga kupili, "ni to, kar ste želeli", lahko blago hitro in brezplačno vrnete ali zamenjate prek prijaznega obrazca.

Skrbimo za vaše zadovoljstvo pri nakupovanju, zato ste lahko mirni, saj veste, da se na nas lahko zanesete!Obsežna ponudba


Ponujamo skoraj 2 000 000 izdelkov. To pomeni, da pri nas ne boste našli le delov in dodatkov za popravilo in vzdrževanje motornega kolesa, temveč tudi vse za sebe - čelade, oblačila, škornje in pripomočke. In to je šele začetek! Vsak dan dodajamo izdelke in širimo ponudbo z novimi blagovnimi znamkami. To pomeni, da vam ni treba nakupovati v več trgovinah in da lahko prihranite pri stroških pošiljanja.Strokovno svetovanje


Ne glede na to, ali potrebujete novo baterijo, želite izbrati popolno jakno za prihajajoče potovanje ali se udeležujete svojega prvega tekmovanja enduro in ne veste, kje začeti - pri nas najdete, kar potrebujete! Več kot 100 strokovnjakov čaka na vaša vprašanja in je pripravljenih izbrati najboljše izdelke za vas.