check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B
ID: 99097

Mannol čistilo za zavore 5L - 9672

4,62 € z DDV

15 dni za vracilo

Čistilo za zavore Mannol

Proizvajalec:
Kod proizvajalca:
9672
Prostornina:
600ml

Univerzalno izjemno učinkovito razmaščevalno sredstvo za čiščenje zavor za kovinske površine. Uporablja se predvsem za čiščenje vozil in vsakodnevnih površin, namenjenih nadaljnji obdelavi (lepljenje, barvanje, lakiranje, tesnilne mase itd.) ; Uporaba: uporablja se lahko z izpiranjem, namakanjem, pršenjem in polivanjem. Velike dele in sestavne dele je najbolje razpršiti ali zmočiti s širokimi čopiči, krpami ali podobno. Običajno zadostuje, da razmaščevalec razpršite na umazane površine in pustite, da steče. Ko topilo izhlapi, so površine očiščene in razmaščene. Pri močni umazaniji površino obrišite. Opozorilo: ta izdelek je zelo vnetljiv! Izdelka ne smete splakovati v odtok! Sprejmite ukrepe proti statični elektriki! Pri delu uporabljajte ustrezne rokavice in zaščitna oblačila!

Splošni opis
  • vsebuje aceton, ki je agresiven do laka, nekaterih vrst plastike in gume. Pred uporabo je treba preveriti njegov vpliv na določen material ali premaz. Če so ugotovljeni negativni učinki, je treba te površine zaščititi, da se preprečijo kemične poškodbe.
  • odstranjuje maščobne in oljne nečistoče, silikone, nekatere vrste lakov, kemične ostanke, umazanijo, prah, obloge in druge nečistoče, ki bi lahko poslabšale oprijemljivost obdelane površine na materiale, ki jih je treba uporabiti (laki, barve, lepila, tesnilne mase itd.).
  • se hitro suši, ne pušča sledi; priporočljivo za čiščenje zavornih kolutov in oblog, z redno uporabo podaljša njihovo življenjsko dobo