check Brezplačna dostava od 139,00 €
check Vračila do 14 dni
check Plačaj v 30 dneh
check Trgovina na debelo - B2B
ID: 2742821

Ogledala za krmilo Highsider Wave črna - 301-4920

135,78 € z DDV

Ogledala za krmilo Highsider Wave (par)

Proizvajalec:
Kod proizvajalca:
301-4920
Splošni opis
  • HIGHSIDER Wave ogledalo za krmilo, homologacija EN Moderna, a klasična zasnova z vsestranskimi možnostmi nastavitve.
  • Končna ogledala za krmilo HIGHSIDER Wave v srebrni, črni, rdeči ali zlati barvi vizualno dopolnjujejo vsak model motornega kolesa. Majhni barvni poudarki med glavo ogledala in roko dodajo barvo vašemu stroju. Asimetrična oblika in linije ohišja, rezkane na CNC-ju, ustvarjajo tako sodoben kot klasičen videz.
  • Ogledalo za krmilo ima različne možnosti nastavitve in ga lahko na motorno kolo namestite na različne načine. Pri pogledu s strani krmilja ga je mogoče namestiti navzgor ali navzdol. V smeri proti objemki lahko ročico ogledala z nastavljivim sklepom obrnete vstran, kroglični sklep na ohišju ogledala pa lahko nastavite pod kotom za optimalno vidljivost nazaj. Asimetrično glavo ogledala lahko prilagodite po svoji meri in jo lahko obrnete za 180 stopinj. Primerno za vsa krmila z zunanjim premerom 7/8 palca in 1 palec.
  • NAŠ NASVET: Uteži za krmilo serije HIGHSIDER WAVE so idealen nosilec za ogledala na koncu krmila z zunanjo objemko in še bolje pozicionirajo ogledala na prizorišču. Uteži za volan so na voljo tudi v barvnih kombinacijah z ogledali.
  • Dimenzije: A Širina glave: Višina glave: 86 mmC Celotna širina: 175 mmD Celotna višina: 125 mmD Dolžina stebla: približno 90 mm za pritrditev objemke.Teža: 200 g
  • Obseg dobave: Za 1 par, vključno z redukcijskimi obročki za 1 palec in 7/8 palca.